Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 10, 2018

The Christmas Chronicles (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Christmas Chronicles (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure , Family , Comedy
[Cast]�����.[  Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis
[Writer]:����.[  Matt Lieberman (screenplay by), David Guggenheim (story by)  
[Director]:���..[  Clay Kaytis
[Duration]����[ 104 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.5/10

Story
  
Keti dhe Tedi Pirs duan të kapin Santa Klausin në kamera
teksa shpërndan dhuratat dhe kjo dëshirë u kthehet në një aventurë
sa të bukur aq të rrezikshme. Nëse ndonjëherë e humbet shpirtin e
Krishtlindjeve, kjo ka për të ta rikthyer.

No comments:

Post a Comment

Music