Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, December 18, 2018

Heropanti (2014) me titra shqipIMDB: Heropanti (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Drama, Romance , Hindi
[Cast]�����.[  Tiger Shroff, Kriti Sanon, Parth Akerkar
[Writer]:����.[  Sanjeev Dutta
[Director]:���..[  Sabir Khan
[Duration]����[ 146 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.9/10

Story
  
Nga e kaluar e Indisë së sotme, ne epokën e konfliktit
midis modernizimit dhe traditave të vjetra vjen një histori dashurie
e lidhur me një fat të pamundur. Kjo është historia e të
patremburit Bablu dhe Dimpy. A do të lulëzoj dashuria e tyre
kundër terrorit të një grupi gangsterësh.
Heropanti është historia e rinise se sotme.


No comments:

Post a Comment

Music