Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, December 18, 2018

Badrinath Ki Dulhania (2017) me titra shqipIMDB: Badrinath Ki Dulhania (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy, Drama, Romance , Hindi
[Cast]�����.[  Varun Dhawan, Alia Bhatt, Sahil Vaid
[Writer]:����.[  Shashank Khaitan
[Director]:���..[  Shashank Khaitan
[Duration]����[ 139 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.9/10

Story
  
Badri nga Xhansi dhe Vailehi nga Kota kanë jetë të ndryshme,
por bashkohen kur midis tyre lind romanca.

No comments:

Post a Comment

Music