Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, December 18, 2018

The Amazing Spider-Man 2 (2014) me titra shqipIMDB: The Amazing Spider-Man 2 (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[  Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx
[Writer]:����.[  Alex Kurtzman (screenplay), Roberto Orci (screenplay)
[Director]:���..[  Marc Webb
[Duration]����[ 142 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.9/10

Story
  
Për Piter Parkërin, jeta është ngarkuar.
Ndërmjet jetës si „Njeriut-Marimangë“,
duke zënë njerëz të këqij dhe jetës si „
Pitër Parkër“ duke qëndruar me personin që ai e dashuron,
Guin Stejsi. 

No comments:

Post a Comment

Music