Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, December 1, 2018

Journey to the Christmas Star (2012) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Journey to the Christmas Star (2012)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure, Family, Fantasy
[Cast]�����.[  Vilde Zeiner, Anders Baasmo Christiansen, Agnes Kittelsen
[Writer]:����.[  Kamilla Krogsveen
[Director]:���..[  Nils Gaup  
[Duration]����[ 80 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.2./10

Story
  
Një herë e një kohë, një vajzë e vogël u vu në kërkim të Yllit të Krishtlindjeve,
i cili kishte kohë që kishte humbur. Me kurajën dhe ndihmën e disa miqve të veçantë,
ajo duhet të dalë fitimtare kundër forcave të së keqes.

No comments:

Post a Comment

Music