Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, December 1, 2018

Mechanic: Resurrection (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Mechanic: Resurrection (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Crime
[Cast]�����.[  Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones  
[Writer]:����.[  Lewis John Carlino , Philip Shelby
[Director]:���..[  Dennis Gansel
[Duration]����[ 98 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.2./10

Story
  
Artur Bishop mendonte se mund ta linte pas të kaluarën e tij si vrasës, por një nga armiqtë e tij
më të vjetër, Krein, nuk e lejoi. Duke i rrëmbyer të dashurën, Xhina, Arturit i duhet të ekzekutojë
tre konkurrentë të Kreinit. I detyruar të udhëtojë përgjatë globit, do i duhet të bëj atë
që ai di të bëj më mirë, të vrasë dhe ta bëj të duket si aksident. Do arrij ai ta shpëtoj Xhinën?


No comments:

Post a Comment

Music