Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, December 14, 2018

Overboard (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Overboard (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy, Romance
[Cast]�����.[  Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria
[Writer]:����.[  Bob Fisher (screenplay by), Rob Greenberg (screenplay by)
[Director]:���..[  Rob Greenberg
[Duration]����[ 112 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10

Story
  
Një pronar i llastuar dhe i pasur bie jashtë anijes
ku lundronte dhe humb kujtesën. Kështu, ai bëhet objekt i hakmarrjes
së punonjëses së keqtrajtuar prej tij disa ditë më parë.


No comments:

Post a Comment

Music