Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, December 14, 2018

The Expendables 3 (2014) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Expendables 3 (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Thriller
[Cast]�����.[  Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li
[Writer]:����.[  Sylvester Stallone (screenplay by), Creighton Rothenberger
[Director]:���..[  Patrick Hughes
[Duration]����[ 126 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
  
Barni dhe skuadra e tij, të njohur si “Mercenarët”,
përfshihen në një konflikt me trafikantin e pamëshirshëm të armëve,
Konrad Stonbenks, ish-krijuesi i Mercenarëve, i cili është i vendosur
për të shkatërruar skuadrën.


No comments:

Post a Comment

Music