Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 31, 2018

Safe (2012) me titra shqipIMDB: Safe (2012)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Crime, Thriller
[Cast]�����.[  Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon
[Writer]:����.[  Boaz Yakin
[Director]:���..[  Boaz Yakin
[Duration]����[ 94 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.9/10

Story
  
Mei, një vajzë e vogël mendja e së cilës mban një kod numerik
të paçmueshëm, e gjen veten të ndjekur nga Triada,
Mafia ruse dhe policia e korruptuar e Nju Jorkut.
Në ndihmë i vjen një ish-boksier jeta e të cilit
është shkatërruar nga gangsterët që po ndjekin Mein.

No comments:

Post a Comment

Music