Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 31, 2018

Tomb Raider (2018) me titra shqipIMDB: Tomb Raider (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����Action, Adventure, Fantasy
[Cast]�����.[  Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins
[Writer]:����.[  Geneva Robertson-Dworet (screenplay by), Alastair Siddons [Director]:���..[  Roar Uthaug
[Duration]����[ 120 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.7/10

Story
  
Lara Kroft, vajza guximtare dhe e pavarur e një aventurieri
të zhdukur, duhet ta shtyjë veten përtej limiteve të saj
kur gjendet në ishullin ku u zhduk babai i saj.

No comments:

Post a Comment

Music