Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 3, 2018

Ted 2 (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Ted 2 (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy
[Cast]�����.[  Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried
[Writer]:����.[  Seth MacFarlane, Alec Sulkin
[Director]:���..[  Seth MacFarlane
[Duration]����[ 115 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.6/10

Story
  
Çifti i sapo martuar Ted dhe Tami-Lynn duan të kenë një fëmijë,
por që të bëhen prindër, Ted do të duhet të provojë
se ai është një person në një gjykatë të ligjit.


No comments:

Post a Comment

Music