Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, January 25, 2019

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Animation, Adventure, Comedy
[Cast]�����.[  Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler
[Writer]:����.[  Ross Bagdasarian (characters), Janice Karman (characters)
[Director]:���..[  Walt Becker
[Duration]����[ 92 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.5/10

Story
  
Alvini, Simoni dhe Teodori nisen në Majemi për të ndaluar fejesën e Dejvit
dhe të dashurës së tij. Mes një serie keqkuptimesh komike
ata përpiqen jo vetëm të mos humbasin Dejvin
por edhe të shpëtojnë nga një grindavec
qe mund të bëhet vëllai i tyre i ardhshëm.

No comments:

Post a Comment

Music