Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, January 25, 2019

A Star Is Born (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: A Star Is Born (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama, Music, Romance
[Cast]�����.[  Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
[Writer]:����.[  Eric Roth (screenplay by), Bradley Cooper (screenplay by)
[Director]:���..[  Bradley Cooper
[Duration]����[ 136 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.5/10

Story
  
Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme,
edhe pse karriera e tij fundoset përditë
e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.

No comments:

Post a Comment

Music