Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, January 26, 2019

Quantum of Solace (2008) me titra shqipIMDB: Quantum of Solace (2008)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Thriller
[Cast]�����.[  Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu Amalric
[Writer]:����.[  Paul Haggis, Neal Purvis  
[Director]:���..[  Marc Forster
[Duration]����[ 106 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.9/10

Story
  
Agjenti 007 është i plagosur në krenarinë e tij,
pasi është tradhtuar nga Vesper, gruaja që dashuronte.
Misioni i tij i ri fillon me detyrën e re për Bondin
që të mos bënte asnjë hakmarrje personale.
Pasi zbulon se një organizatë sekrete kishte kapur Vesper,
e që një llogari bankare i përket një agjenti M16 të korruptuar
në Haiti, Bond falë edhe ndihmës së Kamilës,
një grua e etur për hakmarrje, njihet me Dominik Grin
një biznesmen që bën pjesë në organizatë. Bond zbulon që Grini
është duke punuar për të marr kontrollin e një prej burimeve natyrore
më të rëndësishme në botë dhe për ta arritur këtë është gati
të bëjë gjithçka. Mes mashtrimeve dhe tradhtive, Bond, me ndihmën
e disa miqve të vjetër duhet të zbulojë burrin që shkaktoi
tradhtinë e Vesper dhe të ndalojë planin e Grinit.

No comments:

Post a Comment

Music