Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, January 25, 2019

Baby's Day Out (1994) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Baby's Day Out (1994)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure, Comedy, Crime
[Cast]�����.[  Lara Flynn Boyle, Joe Mantegna, Joe Pantoliano
[Writer]:����.[  John Hughes
[Director]:���..[  Patrick Read Johnson
[Duration]����[ 99 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
  
Vogëlushi Bink ka çdo gjë qe i ofron jeta jeton në një rezidence të madhe
dhe del në faqe të parë të gazetave. Aventura e tij
fillon pasi rrëmbehet nga tre kriminele!
Ai i shpëton atyre dhe është gjithmonë një hap përpara
gjate ndjekjes se krimineleve!

No comments:

Post a Comment

Music