Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, January 10, 2019

Sarkar (2018)


Movie Info

IMDB: Sarkar (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Drama, Thriller , Hindi  
[Cast]�����.[  Joseph Vijay, Varalaxmi Sarathkumar, Keerthi Suresh
[Writer]:����.[  Jayamohan (dialogue), A.R. Murugadoss (dialogue)
[Director]:���..[  A.R. Murugadoss
[Duration]����[ 163 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.9/10

Story
  
Nje biznesmen i suksesshem perfshihet ne nje lufte politike
me nje minister edhe ndihmesin e tij te njohur per afera mafioze,
dhe duke respektuar poziten si nje familje peshkataresh ne Tamil Nandu.


No comments:

Post a Comment

Music