Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, January 2, 2019

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) me titra shqipIMDB: Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Fantasy
[Cast]�����.[  Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams  
[Writer]:����.[  Chris Terrio, David S. Goyer
[Director]:���..[  Zack Snyder
[Duration]����[ 151 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.9/10

Story
  

Kanë kaluar pothuajse dy vite që kur Supermeni u ndesh me Zodin
në një betejë kolosale që shkatërroi qytetin e Metropolisit.
Humbja e jetëve dhe dëmet materiale bënë që të ketë
shumë të pakënaqur dhe të inatosur, duke përfshirë
edhe luftuesin e krimeve milioner, Brus Uejn...


No comments:

Post a Comment

Music