Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, January 2, 2019

Hercules (2014) me titra shqipIMDB: Hercules (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Fantasy
[Cast]�����.[  Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane  
[Writer]:����.[  Ryan J. Condal (screenplay by), Evan Spiliotopoulos
[Director]:���..[  Brett Ratner
[Duration]����[ 98 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
  

Herkuli, biri i Zeusit, nuk është as njeri e as zot,
dhe kjo shkaktoi vuajtje të mëdha. Duke u përballur
me dymbëdhjetë legjendat e mundimeve,
ai i ktheu kurrizin perëndive dhe për katërmbëdhjetë vjet
ai gjeti vetëm beteja të përgjakshme.
Në shoqërinë e pesë personave të ngjashëm,
u bë një mercenar në shërbim të kujdo që ishte në nevojë...

No comments:

Post a Comment

Music