Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, January 2, 2019

Ant-Man (2015) me titra shqipIMDB: Ant-Man (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Comedy
[Cast]�����.[  Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll
[Writer]:����.[  Edgar Wright (screenplay by), Joe Cornish
[Director]:���..[  Peyton Reed
[Duration]����[ 117 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.7/10

Story
  
Armatosur me një super-kostum dhe me aftësinë e habitshme
që të tkurret nëpër shkallë duke u rritur në forcë,
Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brëndshëm
dhe të ndihmojë dr.Hank PYM për të realizuar një plan
për të shpëtuar botën.


No comments:

Post a Comment

Music