Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, January 2, 2019

Doctor Strange (2016) me titra shqipIMDB: Doctor Strange (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Fantasy
[Cast]�����.[  Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams
[Writer]:����.[  Jon Spaihts, Scott Derrickson
[Director]:���..[  Scott Derrickson
[Duration]����[ 115 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.8/10

Story
  
Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar
profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër
rrjedhë. Stiven Streinxh ndërmerr një udhëtim drejt arteve
mistike dhe zbulon që ka dhe mënyra të tjera për të shpëtuar jetë.

No comments:

Post a Comment

Music