Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, March 19, 2019

Shamikuqja (1977)


Movie Info

IMDB: Shamikuqja (1977)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama, Romance
[Cast]�����.[  Türkan Soray, Kadir Inanir, Ahmet Mekin
[Writer]:����.[  Chingiz Aitmatov (novel), Ali Özgentürk
[Director]:���..[  Atif Yilmaz
[Duration]����[ 90 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[9.2/10

Story
  
" Shamikuqja " : Iliazi është njeri i vetëm nga Stambolli
që vjen në një fshat të largët duke punuar si një shofer kamioni.
Ai dhe vajza e bukur nga fshati, Asia, bien në dashuri dhe martohen.
Djalit të tyre ia vënë emrin Samet.
Shpesh herë Iliazi lë fshatin për shkak të punës,
por një ditë ai nuk kthehet më.....

No comments:

Post a Comment

Music