Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, March 19, 2019

All the Devil's Men (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: All the Devil's Men (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action
[Cast]�����.[  Sylvia Hoeks, William Fichtner, Milo Gibson
[Writer]:����.[  Matthew Hope
[Director]:���..[  Matthew Hope
[Duration]����[ 100 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.5/10

Story
  
Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar
nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar
të shkojë në Londër për të ndjekur një operacion të CIA-s.
Kjo gjë e çon në një betejë vdekjeprurëse
me një ish-mik ushtrie dhe ushtrinë e tij private.


No comments:

Post a Comment

Music