Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, March 19, 2019

Lawless Kingdom (2013) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Lawless Kingdom (2013)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure
[Cast]�����.[  Chao Deng, Yifei Liu, Anthony Chau-Sang Wong
[Writer]:����.[  Gordon Chan, Koon-Nam Lui
[Director]:���..[  Gordon Chan
[Duration]����[ 120 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.5/10

Story
  
Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme,
i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta
për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.

No comments:

Post a Comment

Music