Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, March 16, 2019

The Take Down (2017) me titra shqipIMDB: The Take Down (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action
[Cast]�����.[   Katrina Durden, Connie Jenkins-Greig, Eldredd Wolf
[Writer]:����.[  David Newton
[Director]:���..[  David Newton
[Duration]����[ 100 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.2/10

Story
  
Xhekut, një vrasës me pagesë nga Londra i jepet mundësia
për t'iu kthyer jetës normale me të bijën.
Ai duhet të garojë me kohën për të shpëtuar të bijën
dhe për të vrarë shënjestrën e tij.


No comments:

Post a Comment

Music