Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, April 6, 2019

Black (2005) me titra shqipIMDB: Black (2005)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama , Hindi
[Cast]�����.[   Amitabh Bachchan, Rani Mukerji, Shernaz Patel
[Writer]:����.[  Sanjay Leela Bhansali (screenplay), Bhavani Iyer (English)
[Director]:���..[  Sanjay Leela Bhansali
[Duration]����[ 122 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.5/10

Story
  
Historia e vërtetë e një vajze shurdh-memece
dhe të verbër, shpresa e vetme e së cilës ishte mësuesi i saj
që e mësoi si të kuptonte botën e të dilte nga errësira.
Një histori e ndjerë dhe mallëngjyese që të bën të njohësh
kuptimin e vërtetë të dashurisë.

No comments:

Post a Comment

Music