Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, April 6, 2019

Om Shanti Om (2007) me titra shqipIMDB: Om Shanti Om (2007)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Drama , Fantasy  , Hindi
[Cast]�����.[   Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Arjun Rampal
[Writer]:����.[  Farah Khan (story), Mushtaq Sheikh (screenplay)
[Director]:���..[  Farah Khan
[Duration]����[ 162 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.5/10

Story
  
Në vitet 1970, Omi, një aktor ambicioz, vritet,
por menjëherë rimishërohet në ditët e sotme.
Mundohet të zbulojë misterin e vdekjes së tij
dhe të gjejë Shantin, dashurinë e jetës së tij të kaluar.

No comments:

Post a Comment

Music