Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, April 10, 2019

Paskal (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Paskal (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Drama
[Cast]�����.[   Adi Afendi, Ammar Alfian, Keoh Chee Ang
[Writer]:����.[  Anwari Ashraf (script), Chee Ang Keoh
[Director]:���..[  Adrian Teh
[Duration]����[ 115 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.9/10

Story
  
PASKAL është njësia elitë në marinën mbretërore malajziane.
Filmi tregon ngjarjet e vërteta të komandantit të PASKAL,
Arman Anuar dhe ekipit të tij për të shpëtuar
një anije-cisternë e cila u rrëmbye nga piratët somalezë në vitin 2011.


No comments:

Post a Comment

Music