Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, April 10, 2019

The Last Witch Hunter (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Last Witch Hunter (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure , Fantasy  
[Cast]�����.[   Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood
[Writer]:����.[  Cory Goodman, Matt Sazama
[Director]:���..[  Breck Eisner
[Duration]����[ 106 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.4/10

Story
  
Koulder është gjahtari i shtrigave që ka jetuar për 800 vite
për shkak të mallkimit që i bëri mbretëresha e shtrigave.
Tani ajo është kthyer përsëri dhe është detyra e Koulder që ta ndalojë.

No comments:

Post a Comment

Music