Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, May 23, 2018

Por un puñado de besos (2014) me titra shqip


Movie Info
IMDB:Por un puñado de besos (2014)
[Format]����..[ HDTS
[Genre]�����[ Drama, Romance
[Cast]�����.[    Ana de ArmasMartiño RivasJoel Bosqued  
[Writer]:����.[   David MenkesJordi Sierra i Fabra (novel)
[Director]:���..[  David Menkes 
[Duration]����[ 100 min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[ 6.2/10

Story
Një vajze. Një djalë. Një histori dashurie. Por, edhe një histori për ëndrrat, frikën, jetën, dashurinë e vërtetë, miqësinë dhe mënyrën sesi ata sillen me njëri-tjetrin. Dhe një sekret mes tyre ...

No comments:

Post a Comment

Music