Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, March 19, 2019

Baazaar (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Baazaar (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Crime, Drama, Thriller , Hindi
[Cast]�����.[  Radhika Apte, Saif Ali Khan, Chitrangda Singh
[Writer]:����.[  Aseem Arora (dialogue), Aseem Arora (screenwriter)
[Director]:���..[  Gauravv K. Chawla
[Duration]����[ 137 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7/10

Story
  
Rizvan Ahmed lë pas Allahabadin,
dhe bashkë me të edhe mentalitetin e qytetit të vogël.
Ai shpërngulet në Mumbai, një qytet me qiell-gërvishtëse
shumë të larta dhe me ëndrra që fluturojnë akoma më tej.
Dëshira e tij e madhe është të punojë me idhullin e tij,
Shakun Kotharin, por bota lakmitare dhe manipuluese e parave,
pushtetit dhe tregut të aksioneve,
e rrëmben shumë shpejt Rizvanin.


No comments:

Post a Comment

Music