Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, April 1, 2019

The Huntsman: Winter's War (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Huntsman: Winter's War (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Drama
[Cast]�����.[  Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Charlize Theron
[Writer]:����.[  Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin
[Director]:���..[  Cedric Nicolas-Troyan
[Duration]����[ 114 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.4/10

Story
  
Teksa dy motra të liga përgatiten të pushtojnë një qytet; dy rojtarë,
Gjyetari Erik, i cili kishte ndihmuar Borëbardhën në mposhtjen e Ravenës
dhe e dashura e tij e ndaluar, Sara, përgatiten t’i ndalojnë ato.


No comments:

Post a Comment

Music